Un caz șocant are loc lângă   Târgu Jiu. Un bărbat în vârstă de 61 de ani este acuzat de zoofilie. Cel care l-a denunțat autorităților a fost chiar vecinul acestuia.

Acuzat de zoofilie la 61 de ani

Incidentul șocant a avut loc în localitatea Negomir, din județul Gorj. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a alertat autoritățile că vecinul său, un bărbat de 61 de ani, ar fi comis infracțiunea de zoofilie.

Citește și: Anchetă de amploare în Vaslui, după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit în fața unei școli. Mărturia șocantă a unei femei: "Am crezut că este un sac de gunoi aruncat în iarbă"

Un bărbat de 61 de ani este acuzat de zoofilie

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului unde au descoperit un exemplar canin, femelă, căreia i-au recoltat probe biologice în vederea efectuării testelor necesare, de specialitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de zoofilie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost prezentat în fața instanței.

Citește și: Cine este Alexandru Piscan, românul acuzat de trădare în favoarea Rusiei. Este un apropiat al lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor

Un bărbat de 61 de ani este acuzat de zoofilie

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 22 mai 2024, polițiști din cadrul Postului de Poliție Negomir au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitate,

cu privire la faptul că vecinul său, de 61 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un exemplar canin, femelă.

În urma sesizării, polițiști ai Biroului pentru Protecția Animalelor Gorj s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un exemplar canin din rasa Ciobănesc Corb, femelă, care îi aparține bărbatului de 37 de ani. Animalului i-au fost recoltate probe biologice în vederea efectuării examenului medical de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zoofilie, iar în continuarea cercetărilor, față de bărbatul de 61 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

La data de 23 mai, acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere corespunzătoare", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si