Un caz revoltător a avut loc la Vâlcea, după ce un bărbat a fost incendiat în stradă, de un grup de tineri. 

Cum au procedat tinerii în acest caz?

Evenimentul tragic a avut loc în localitatea Stoenești. Grupul de tineri a vrut să facă o glumă, folosind un spray cu gaz. Aceștia l-au pulverizat peste bărbatul luat prin surprindere, iar apoi au aprins o brichetă.

În doar câteva secunde, hainele sale au fost cuprinse de flăcări.

Imaginile revoltătoare au fost surprinse pe o cameră de supraveghere. Flăcările au fost stinse rapid, dar bărbatul a suferit un atac de panică.

Oamenii legii s-au autosesizat la vederea imaginilor. De asemenea, i-au prins pe făptașii care s-au ales cu un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu produs la un vagon de tren în Dâmbovița. Călătorii au fost evacuați de urgență

Un bărbat ar fi incendiat două femei și apoi și-ar fi dat singur foc

Două femei ar fi fost incendiate de un bărbat, care, ulterior și-a dat și el foc. Victimele au ajuns de urgență la spital. Agresorul este în starea cea mai gravă, cu arsuri pe 90% din corp, el fiind intubat.

Citește și: Caz șocant într-o localitate din Vâlcea. Un grup de tineri a incendiat un bărbat, în stradă. Gestul inconștient, surprins de camerele de supraveghere

,,La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45,   prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipaje ale ambulanței le acordau îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale, bărbatul în vărstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra fostei concubine o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc.

Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin din zonă.''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si