Totul s-a intamplat in a doua zi de scoala, la liceul craiovean "Constantin Brancusi". Atat agresorul, cat si victima au 16 ani, dar invata la clase diferite. Intr-una dintre pauze, elevul pasionat de box si-a acostat colegul pe culoarul scolii, i-a reprosat ca se imbraca prea elegant si i-a dat un singur pumn. Copilul a cazut inconstient, iar ceilalti colegi care au urmarit intreaga scena i-au alertat pe profesori.

Elevul a fost dus cu ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova.   

"Pe mine m-a sunat diriginta si mi-a spus ce s-a intamplat. Fiul meu era cu cateva colege si ele au povestit ca s-a legat de el pur si simplu, ca se imbraca prea frumos. Ulterior, am aflat ca acest elev practica boxul la un club sportiv din Craiova. Asa se si explica lovitura puternica. La spital, medicii au crezut ca a fost lovit cu o rozeta, ceva. Are tripla fractura maxilara, vineri fost operat", a declarat Alexantru Ciocarlan, tatal copilului.  

Parintii elevului batut au sesizat imediat politia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Din cercetarile efectuate pana in prezent, politistii au stabilit faptul ca agresorul ar fi lovit victima cu un singur pumn, acesta din urma fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au intocmit un dosar penal, in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, urmand ca la finalizarea cercetarilor dosarul sa fie inaintat, cu propunerile corespunzatoare, unitatii de parchet competente", a declarat inspector principal Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj.  

Agresorul nu s-a potolit nici dupa ce a vazut ca cel pe care-l batuse la scoala a fost internat. Dupa doua zile, in jurul orei 22,30, elevul a mers in salonul colegului, a intrat peste el si l-a amenintat ca a doua oara nu mai scapa daca parintii nu vor retrage plangerea facuta impotriva sa.

"Din acel moment, copilul meu nu ne mai lasa deloc sa plecam de langa el. Facem cu randul, cand eu, cand sotia. Ne spune sa inchidem salonul cu cheia. Este incredibil cat tupeu are acest copil. Dar pe noi nu intimideaza, vom merge pana la capat. I-am facut din nou plangere si la cateva ore dupa a venit acasa, in fata locuintei noastre si ne-a transmis ca vom avea probleme", a declarat tatal elevului batut.

Citeste mai mult pe Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si