Aruncat într-un cărucior de propriul tată, copilul de numai un an și jumătate a rămas sub cerul liber, în dreptul unui magazin de bricolaj din oraș. Bărbatul și-a abandonat pruncul acolo, în timpul unei discuții aprinse la telefon cu mama copilului. Surse din anchetă spun că individul era nervos și țipa la concubina lui, pe care s-a razbunat, părăsindu-l pe micuțul cuplului.

Micuțul a avut noroc că a fost găsit de paznic

Bărbatul și-a abandonat copilul în partea din spate a magazinului unde se face aprovizionarea cu marfă. Foarte puțini oameni trec pe acolo pe parcursul serii, însă micuțul a avut toroc să fie găsit de paznic. Acesta a sunat la 112. Copilul a fost dus la spital unde se află sub supraveghere medicală.

Medicii au constatat că bietul copil avea pe trup urme de violență, semn că părinții l-ar fi bătut. Din această cauză, pruncul are nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale, pe patul de spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Situație halucinantă în Constanța. Ce au găsit oamenii legii în parcarea unui centru comercial

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1643/20093250/1/b2bf1d917347f07b02990efb44fc939b-l.jpg

Ce a descoperit Protecția Copilului

Micuțul tratat de parcă ar fi o piedică, în loc de o binecuvântare pentru părinți, nu are un domiciliu stabil. Așadar, cei de la Protecția Copilului nu-l vor încredința mamei, ci va rămâne o perioadă în grija statului.

Avertismentul psihologilor

Psihologii vorbesc despre un fenomen de răbufnire al cuplurilor, unde adevărate izbucniri violente au loc asupra minorilor.

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

”Indiferent cât de ancorați suntem într-o situație de criză sau cât de afectați suntem la nivel emoțional, trebuie să avem acest concept: resposabilitatea. Avem un minor lângă noi, suntem resposabili!”, spune Cristina Gemănaru, psiholog.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani care și-a părăsit pruncul a fost reținut de polițiști și urmează să fie dus în fața magistraților.

Citeste si: Dolj: Bărbat care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, urmărit de şapte echipaje


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si