Întâmplarea nefericită a avut loc la Hunedoara, acolo unde în urmă cu câteva zile tatăl micuțului și-a abandonat pruncul în brațele polițiștilor, pe motiv că nu are cu ce să îl crească. Câteva zile mai târziu, mama s-a internat cu el într-un centru maternal. La două zile, femeia și-a părăsit nou-născutul și a fugit cu soțul său în lume.

Citeste si: Medgidia: o explozie s-a produs într-un bloc de locuințe

Caz șocant la Hunedoara: Un cuplu și-a părăsit bebelușul și apoi a fugit în lume

Decizia a venit după ce bărbatul și-a vizitat soția în centrul maternal. Cei doi au părăsit împreună spitalul pentru a-și trăi viața. Femeia chiar a spus ferm că nu vrea să îl crească și a semnat un document prin care spune că renunță la bebeluș, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Citeste si: VIDEO| Poveste de dragoste între o româncă și un DJ celebru: „Suntem fericiți și suntem bine”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Caz șocant la Hunedoara

Citeste si: La doar 41 de ani, vedeta TV a fost ucisă de fostul iubit! Este a doua persoană care moare astfel, în decurs de o săptămână!

„A refuzat serviciile oferite in centrul maternal si a solicitat o masura de protectie pentru copilas” a precizat purtătorul de cuvant al DGASPC Hunedoara.

Protecția Copilului din Hunedoara a început demersurile pentru ca bebelușul să fie preluat de colegii lor din Arad, județul de proveniență al mamei, unde va ajunge în îngrijirea unui asistent maternal profesionist.

Citeste si: Euro creşte la 4,78 lei. Dolarul american şi preţul aurului continuă ascensiunea şi ating noi niveluri record


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si