Tânăra de 19 ani era studentă în anul I, la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, iar vestea morţii ei i-a şocat pe apropiaţi. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de către paznicul căminului în care aceasta era cazată.

Fata care a fost găsită decedată se numea Carmen Macovei, avea 19 ani şi era domiciliată în judeţul Suceava. Era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. 

Citeste si: O femeie cu un căţel în braţe a ameninţat că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje. Intervenție dramatică

Tânăra s-ar fi sinucis cu pastile

Potrivit anchetatorilor, prima variantă luată în calcul este sinuciderea cu pastile. Totodată, tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio, iar cei apropiaţi spun că nici nu ar fi dat de înţeles că avea probleme care să o împingă să facă un asemenea gest. Moartea fetei a lăsat în urmă multă tristeţe, dar şi întrebări fără răspuns. 

Părinţii fetei erau îngrijoraţi că fiica lor nu le mai răspunde la telefon, motiv pentru care au sunat la cămin şi l-au rugat pe paznicul unităţii de cazare să meargă în camera în care stătea studenta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Carmen Macovei, fata găsită decedată[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO- Medic găsit mort în camera de gardă, la Constanța

Portarul căminului a fost cel care a descoperit trupul neîsuflețit

Trupul neînsufleţit a fost găsit la etajul al doilea al căminului T-18 din zona Tudor Vladimirescu, acolo unde era cazată fata, iar cel care a descoperit-o pe tânără fără suflare a fost chiar portarul căminului. De urgenţă, la faţa locului a ajuns un echipaj medical care nu a mai putut face decât să constate decesul.

„Aseară (n. red. – sâmbătă, 1 mai), în jurul orei 19:50, am fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a decedat într-un cămin din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificat cadavrul tinerei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi. 

În prezent, oamenii legii inclină spre o posibilă sinucidere cu pastile a fetei, dar se aşteaptă rezultatele necropsiei.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si