Ministrul Educației și Tineretului, Fayval Williams, a vorbit pentru  CNN  și spune că medicii susțin că niciunul dintre elevii care au ajuns la spital nu este în stare critică. Oficialul a mai spus că „doctorii & asistentele fac tot ce pot pentru a se asigura că elevii se recuperează”

Aceștia au vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Citește și: Veste bună pentru pensionari! Vor primi ajutoare din partea statului. Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Bomboanele au avut ca efect „vărsături și halucinații”, a spus ministrul pe platforma X. Unii dintre copii au avut nevoie de perfuzii.

Ce era scris pe eticheta bomboanelor?

Pe ambalajul dulciurilor scria că produsul conține substanță psihoactivă care se regăsește în planta Cânepă indiană. Aceasta are „efecte psihoactive și intoxicante”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Williams a postat o fotografie a bomboanelor, care au un ambalaj în culorile curcubeului.

Autoritățile din Jamaica au dat un avertisment prin care spun că produsul nu trebuie să fie lăsat la îndemâna copiilor și că „nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 21 de ani”. Pe ambalaj era menționat că produsul nu a fost aprobat de FDA.

Citește și: VIDEO- Elevii, prezenți doar fizic la ore. Orele sunt ”destinate” live-urilor pe rețelele de socializare

„Peste 60 de elevi de școală primară au trebuit să fie duși la spital. Părinți, vă rog să aveți grijă!!!”, a scris Williams. „Un băiețel a spus că a luat doar o bomboană. Iată cât de puternic este acest produs”.

Jamaica a dezincriminat canabisul pentru persoanele cu vârste de peste 18 ani în anul 2015, cei care au 56 de grame sau mai puțin este retrogradată ca fiind infracțiune minoră.

Citește și: VIDEO- Teroare la grupa pregătitoare. Polițiștii din Brașov au intervenit de urgență după ce un copil a început să-și terorizeze colegii. Micuții au ajuns acasă plini de vânătăi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si