Polițiștii au deschis dosar penal pentru profanare de morminte și furt și perchezițiile continuă. 

Hoții au profitat de ocazie și au furat toate bijuteriile

Jaful șocant a avut loc imediat după Revelion, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, în cimitirul Prima Porta de lângă Roma, potrivit Il Messaggero.

Citește și: Un cerșetor român este cercetat de FBI. Acesta câștiga 100.000 de dolari pe an

Hoții și-au pus planul la cale: au dezgropat sicriul unei bătrâne de etnie romă, de origine bosniacă, care a murit în 2020 și pe care familia a îngropat-o cu 5 kilograme de bijuterii din aur și pietre prețioase. După ce au luat comoara, au dispărut fără urmă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Furtul a fost descoperit dimineața, pe 4 ianuarie, de un paznic al cimitirului care a alertat mai întâi familia și apoi carabinierii. În urma cercetărilor, anchetatorii au dezvăluit că hoții au desprins pe o parte sicriul în care a fost înmormântată bătrâna și au scos toate bijuteriile prin orificiul creat. 

Citește și: VIDEO- Trei români sunt cercetaţi după ce au jefuit un bar şi au furat 20.000 de lei şi produse în valoare de 8.000 de lei

Anchetatorii suspectează că hoții sunt persoane apropiate familiei sau chiar din familie, persoane care știau că aceasta a fost îngropată cu o adevărată avere.

Cu toate acestea, mai multe ipoteze sunt luate în considerare. În Italia este cunoscut faptul că romii sunt adesea îngropați cu bijuterii și alte obiecte de preț, iar hoții nu ratează nicio ocazie. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si