La orfelinatul din Tomislawice, un bărbat a atacat zece persoane cu o unealtă ascuțită. În momentul atacului, în clădire se aflau 13 persoane, iar nouă dintre ele au fost rănite. Din nefericire, o fată în vârstă de 16 ani a fost ucisă.

Cinci dintre răniți au fost transportați la spital, dar viața lor nu este în pericol. Celelalte patru persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, conform informațiilor publicate de ziarul local Gazeta Wyborcza.

Motivele din spatele atacului nu au fost încă stabilite.

Citește și: O copilă de zece ani a fost atacată și mușcată de un câine în județul Neamț. Polițiștii au deschis un dosar penal

Poliția a declarat că un băiat de 19 ani, care nu era rezident al orfelinatului, a atacat cu un cuțit un profesor și mai mulți copii. În urma incidentului, nouă persoane au fost rănite și o fată de 16 ani a fost ucisă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Băiatul a fost reținut la aproximativ o oră de la atac în apartamentul său, iar testele efectuate au arătat că nu consumase alcool înainte de incident. Poliția și parchetul cercetează circumstanțele atacului, inclusiv motivul băiatului și modul în care a ajuns la orfelinat în jurul orei 11 seara. Tânărul în vârstă de 19 ani va fi interogat în decursul zilei de astăzi.

Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?”/ Ce a făcut cu o seară înainte de crima oribilă?

Crima de la o școală din Serbia i-a șocat pe oamenii din întreaga lume. Ce a făcut băiat, cu o seară înainte de a comite masacrul de la școala din Belgrad unde învăța?

Copilul de 13 ani care a comis masacrul de la o școală din Belgrad îi întreabă pe medici, zilnic, același lucru. Cadrele medicale spun că elevul nici nu conștientizează gravitatea faptelor sale.

Se pare că tânărul nu s-a interesat deloc de victime, iar singurul lucru de care i-a păsat ar fi popularitatea câștigată în urma atacului armat.

Citește și: Un jurnalist AFP a fost ucis într-un atac cu rachete, pe frontul din Ucraina: „A plătit cu viața pentru curajul lui”

Elevul criminal din Belgrad se află în aceste momente internat într-o unitate spitalicească specială, acolo unde cadrele medicale îl țin sub supraveghere. Se pare că băiatul le adresează o singură întrebare medicilor.

„Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor?", ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineri unde este internat, potrivit breakinglatest.news

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Potrivit unei surse din clinică, băiatul nu s-a interesat niciodată de elevi, nu a arătat deloc compasiune.

„Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare. (...) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut".

Citește și: "Am câștigat 85 de milioane la loto, dar acum sunt miliardar". Singurul câștigător la loterie care a studiat greșelile celorlalți și le-a evitat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si