Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant! O angajată a unui bar din Satu Mare a fost violată de un bărbat necunoscut. Cum a fost prins individul

Un incident șocant a avut loc miercuri, într-un bar situat pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. O angajată a apăsat pe butonul de panică, după ce un bărbat s-a năpustit asupra ei.

Stefania Pavel,

Un bărbat necunoscut a intrat într-un bar din Satu-Mare și a violat-o pe angajată.

[Sursa foto: Colaj Presa SM & Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie angajată a unui bar situat pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare a avut parte de un incident șocant  chiar în ziua mare! Mai exact, miercuri, 6 decembrie în jurul orei 15:00 un bărbat necunoscut a intrat în localul în care aceasta lucra și s-a năpustit asupra ei.

Butonul de panică, salvarea angajatei barului din Satu-Mare

Individul a încuiat și uşa de acces în urma sa pentru a nu fi întrerupt din planul său. Conform informațiilor PresaSM, femeia a apăsat imediat butonul de panică la ora 15.23, iar în doar patru minute la fața locului a ajuns agentul firmei de pază, care a reușit să pătrundă în interior.

El a spart ușa, iar mai apoi i-a căutat pe cei doi. În cele din urmă i-a găsit pe aceștia după bar. Întrebat ce face peste femeie, bărbatul i-a spus agentului de pază că "face dragoste".

O femeie a fost violată în ziua mare într-un bar din Satu-Mare.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Apar noi informații în cazul pacienților morți la spitalul Murgeni. Ce s-a descoperit în mâncarea pe care oamenii au primit-o la mănăstire

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Imediat individul agresiv a fost imobilizat și predat echipajelor Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare ajunse la fața locului.

Speriată, angajata respectivului local a declarat că ea nu-l cunoaște pe respectivul bărbat.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Deși iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, un judecătorul a decis ca bărbatul să petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv. Acum, cercetările în acest caz continuă. Localnicii au rămas șocați de cele întâmplate, mai ales că totul s-a întâmplat în zona sensului giratoriu de la Burdea, una dintre cele mai intens circulate zone din Satu-Mare.

O angajată a unui bar din Satu-Mare a fost violată de un bărbat necunoscut.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bărbatul care a dezvăluit poliției unde se află eleva de 13 ani nu mai primește recompensa de 10.000 de euro promisă de părinții Melindei

Individul riscă acum ani grei de închisoare pentru faptele sale.

Conform Articolului 218 din Codul Penal,  ”actul sexual cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI