Deocamdată, procurorii refuză să ofere detalii despre caz, fiindcă nu există un suspect oficial, dar au confirmat existenţa suspiciunilor.

"Se fac cercetări pentru omor, cadavrul copilului a fost dus, pentru necropsie, la Serviciul de Medicină Legală Bihor. Se aşteaptă rezultatele unor investigaţii de specialitate care s-au solicitat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici pentru a determina vârsta şi circumstanţele în care a murit acel copil", a declarat  BIHOREANULUI  prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

Citeste si: Gheorghe Dincă, colaborator al Securității? ”Turna doctorii când luau un pachet de cafea sau tigari”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit anchetei proprii a  BIHOREANULUI, este vorba de medicul rezident Nadia Filip (fostă Lupo), în vârstă de 31 de ani( foto), care lucrează în cadrul secţiei Chirurgie I de la Spitalul Judeţean din Oradea, proaspăt căsătorită cu un medic kinetoterapeut.

Femeia a născut la finele anului 2015, la Maternitatea Oradea, un copil sănătos, care de altfel a şi fost luat în evidenţe şi pe numele căruia a fost eliberat un certificat de naştere.

Ulterior, însă, nou născutul a dispărut cu totul din viaţa doctoriţei, fără ca aparent nimeni să observe acest lucru.

Citeste si: Telefonul Luizei s-a "activat" din nou. Familia fetei dispărute din Caracal nu înţelege ce se întâmplă

Absenţa copilului a fost descoperită acum două săptămâni, cu ocazia formalităţilor legate de căsătoria Nadiei Lupo şi de schimbarea numelui acesteia, când femeii i s-a solicitat la Serviciul de Evidenţă al Populaţiei o copie a certificatului de naştere pentru copil, dar ea a negat că ar fi fost mămică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si