Pamella Ferreira Andrade Martins, în vârstă de 21 de ani și însărcinată în opt luni, a fost găsită moartă acasă la ea în Nova Holanda, Brazilia, joi, după ce polițiștii au spart ușa la baie.

Anchetatorii sosiți la fața locului au avut parte de o adevărată scenă de groază. Tânăra mămică era măcelărită pe podea, cu burta sfâșiată, iar copilul nenăscut nu era nicăieri. O rudă a femeii a declarat presei locale că aceasta fusese închisă în baie chiar de cea care a ucis-o.

Citeste si: Caz șocant în Capitală. Copilă, de 16 ani, beată, violată și drogată de către doi bărbați

Ucigașa Pamellei susținea că bebelușul este al ei

Mai târziu, anchetatorii au reținut o femeie de 22 de ani. Aceasta s-a dus la urgențe la o unitate medicală din apropiere, având în brațe un bebeluș mort. Principala suspectă le-a spus medicilor că a născut un băiețel, dar a căzut pe scări împreună cu el. Testele ulterioare au arătat că tânăra nu fusese însărcinată deloc, iar medicii au alertat poliția. Oamenii legii au găsit în geanta sa un cuțit, iar tânăra a fost identificată ca fiind alături de Pamela cu o zi înainte ca aceasta să fie ucisă.

I-a sfâșiat burta cu un cuțit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia Pamellei le-a spus anchetatorilor că suspecta era disperată să aibă un copil și susținea că „va avea un copil indiferent de ce va fi nevoie”.

Pamella Ferreira Andrade Martins era căsătorită și mai avea un copil de doi ani. Oamenii legii continuă investigațiile, iar autopsia urmează să stabilească adevărata cauză a morții bebelușului.

Citeste si: Scene șocante în Tulcea. Un copil, de 13 ani, l-a înjunghiat pe altul în vârstă de 12 ani

Caz asemănător în SUA, în anul 2007

Lisa Montgomery, o femeie din SUA, a fost recent executată de guvernul federal pentru crima pe care a făcut-o în urmă cu ani buni. Aceasta a fost condamnată în 2007, în Missouri, pentru că a răpit-o și a sugrumat-o pe Bobbie Jo Stinnett, însărcinată în opt luni. Montgomery i-a tăiat pântecul lui Stinnett și i-a scos copilul, bebelușul supraviețuind.

Lisa Montgomery

Ultima femeie executată de guvernul SUA a fost Bonnie Brown Heady la 18 decembrie 1953, conform înregistrărilor Biroului de Închisori al SUA, pentru răpire și crimă. Tot în 1953, Ethel Rosenberg a fost executată pentru spionaj, împreună cu soțul ei, Julius.

Sursa: ObservatorNews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si