Tragedia a avut loc sâmbătă, pe data de 24 aprilie 201, pe stadionul “Dunărea” din Galați. Copilul era însoțit de tatăl său și se afla la o competiție de fotbal, împreună cu mai mulți elevi și antrenori. Băiatul participa la Cupa “Iepurașul”, organizată de Clubul Sporting Galați.

Cum s-a întâmplat tragedia

Se pare că înainte de meci, băiatul de 10 ani a vrut să se strecoare prin gard dar două plăci de beton au căzut peste el.  Antrenorul echipei de juniori, Ovidiu Mangu, din Bârlad, a declarat pentru ziarul Vremea Nouă, cum s-a

întâmplat nenorocirea.

Cum s-a întâmplat tragedia de la competiție[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Un politician și-a pus capăt zilelelor din cauza depresiei

„Participam cu elevii mei la cupa „Iepurașul” din Galați, iar într-o pauză, de la antrenament, David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia. El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, peste capul lui. Noi am alergat imediat acolo iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, suntem toți bulversați, iar la spital a murit. Acum sunt la poliție dau o declarație”, a spus antrenorul Ovidiu Mangu.

Ce a transmis poliția din Galați

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un copil a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuiește un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Moartea șocantă a unei tinere. A fost găsită goală, în baie, cu gâtul tăiat

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, au transmis polițiștii, citați de Mediafax.

Conform acestora, copilului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanță și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din Galați, unde a murit.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele producerii acestui accident. Organizatorii competiției sunt audiați.

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si