Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant: Un copil a murit după ce gardul unui stadion s-a prăbușit peste el

Sâmbătă a avut loc un incident șocant în timpul unei competiții sportive. Un copil de 10 ani a murit după ce o bucată de beton din gardul unui stadion din Galați s-a prăbușit peste el.

Andreea Bolocan,

Un copil a amurit în timpul unei competiții sportive [Sursa foto: ebsradio.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia a avut loc sâmbătă, pe data de 24 aprilie 201, pe stadionul “Dunărea” din Galați. Copilul era însoțit de tatăl său și se afla la o competiție de fotbal, împreună cu mai mulți elevi și antrenori. Băiatul participa la Cupa “Iepurașul”, organizată de Clubul Sporting Galați.

Cum s-a întâmplat tragedia

Se pare că înainte de meci, băiatul de 10 ani a vrut să se strecoare prin gard dar două plăci de beton au căzut peste el.  Antrenorul echipei de juniori, Ovidiu Mangu, din Bârlad, a declarat pentru ziarul Vremea Nouă, cum s-a întâmplat nenorocirea.

Cum s-a întâmplat tragedia de la competiție [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Un politician și-a pus capăt zilelelor din cauza depresiei

„Participam cu elevii mei la cupa „Iepurașul” din Galați, iar într-o pauză, de la antrenament, David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia.

El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, peste capul lui. Noi am alergat imediat acolo iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, suntem toți bulversați, iar la spital a murit. Acum sunt la poliție dau o declarație”, a spus antrenorul Ovidiu Mangu.

Ce a transmis poliția din Galați

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un copil a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuiește un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Moartea șocantă a unei tinere. A fost găsită goală, în baie, cu gâtul tăiat

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, au transmis polițiștii, citați de Mediafax.

Conform acestora, copilului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanță și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din Galați, unde a murit.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele producerii acestui accident. Organizatorii competiției sunt audiați.

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI