Conform spuselor medicilor legişti, copilul trebuie să rămână în spital timp de încă o săptămână, având nevoie de îngrijiri medicale, pentru a se putea însănătoși.

Copil în vârstă de 10 ani în stare gravă, după ce a fost bătut de propriul tată

"Situaţia copilului e atent supravegheată de colegii de la Serviciul Abuz. Colegii mei păstrează legătură cu bunica copilului care reprezintă persoana de ataşament pentru el.

În paralel, s-au făcut sesizari la Poliţie pentru rele tratamente aplicate minorului. În paralel, încercăm să reconstruim relaţia copilului cu mama pentru că părinţii sunt divorţaţi şi din punct de vedere juridic copilul e încredinţat mamei. Considerăm că bunicii paterni reprezintă un mediu sigur pe care ne putem baza în evoluţia corectă a copilului", a afirmat purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi, Tania Calcan.

Citeste si: Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID în cadrul Maratonului de Vaccinnare de la București?

După efectuarea anchetei, reprezentanții DGASPC au constatat că părinţii copilului de 10 ani sunt divorţaţi, acesta fiind încredinţat mamei. Tatăl nu s-a implicat în creşterea băiatului, însă acesta se afla la tatăl său şi avea o relaţie foarte apropiată cu bunica lui. Însă, tatăl copilului i-ar fi interzis acestuia să mai aibă vreo legătură cu bunica paternă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul inculpat este acuzat de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă domestică. Însă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi l-au plasat sub control judiciar, pentru că nu ar reprezenta un pericol public, susțin aceștia.

Citeste si: Descoperire incredibilă într-o peşteră din apropiere de Roma: Rămăşiţele a nouă oameni de Neanderthal

"În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

Din cercetări, a reieşit că un minor de 10 ani ar fi fost agresat fizic în mod repetat de tatăl său. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, care a dispus măsura controlului judiciar", a mai precizat purtătorul de cuvant al IPJ Galaţi, comisar şef Gabriela Costin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si