Un alt caz de abuz a fost depistat în Iași! De data aceasta, o fetiță de opt ani a povestit cum o adolescentă ar fi abuzat-o, ambele fiind în grija unui asistent maternal din comuna Fântenele.

Cum a fost gestionat acest caz din Iași?

Faptele teribile s-ar fi petrecut însă cu doi ani în urmă, pe când copila avea 6 ani, asta deși nimeni nu bănuia asemenea lucruri.

Despre tânăra care a recurs la un asemenea gest se știe că ar avea probele de sănătate, care încă persistă, inclusiv de natură psihică. După ce totul a fost scos la lumină, fetița ar fi fost mutată într-o altă familie, dintr-o altă comună. Cu toate astea, ea are nevoie de consiliere psihologică pentru a scăpa de traumele apărute în urma abuzului.

Fetiță abuzată adolescentă Iași

Imagine reprezentativă pentru abuz.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce a povestit mama elevului abuzat la Școala Nicolae Titulescu din București: ”Își smulgea părul din cap”

Asistentul maternal şi-a dat iniţial demisia, apoi după ce fata adolescentă a devenit majoră, a devenit asistentul ei maternal, informează Observator.

Directoarea școlii Nicolae Titulescu, unde un copil ar fi fost abuzat de două ori, a demisionat

Un caz asemănător de abuz a fost întregistrat și la școala Nicolae Titulescu din Capitală. Acolo, un copil ar fi fost abuzat prima dată în luna mai 2022, în toaleta școlii, pe când avea doar 8 ani, iar agresorul 11 ani.

Cu toate că se știa despre faptele șocante, conducerea școlii nu a luat nicio măsură în acest sens.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marți, directoarea a demisionat, iar Corpul de Control al Ministerului Educației a fost trimis la unitatea de învățământ. Acum, Inspectoratul Școlar al Municipiului București urmează să numească un director interimar. 

”Copilul plângea noaptea și îşi smulgea părul, începuse să dea cu pumnii în pereți, să plângă din orice”, a povestit mama minorului pentru Antena 3 CNN.

Demisie directoare București

Imagine reprezentativă pentru o sală de clasă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Vacanța a luat o întorsătură teribilă pentru un cuplu. O femeie a fost abuzată, iar partenerul său a fost bătut crunt

Băiatul primește acum consiliere psihologică din partea DGASPC.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si