O mamă a unui elev de 10 ani susține că fiul său a fost abuzat, de mai multe ori, în toaleta școlii. Femeia a mărturisit că abuzurile asupra fiului său s-au petrecut în urmă cu doi ani, când acesta avea 8 ani și se afla în clasa 0, potrivit antena3.ro.

Încă un caz aduce tulburări în sistemul educațional din România. Mama care susține că fiul său a fost abuzat în instituția educațională a mărturisit că directoarea a încercat să ascundă oroarea prin care a trecut acesta.

Copil de 10 ani, abuzat în toaleta școlii

Un caz revoltător are loc în Capitală. O mamă susține că fiul său a fost abuzat de două ori, în toaleta școlii, în urmă cu doi ani. De asemenea, femeia susține că directoarea instituției de învățământ are la cunoștință cazul, dar încearcă și îl ascundă.

"Noi avem rezultatul anchetei de la poliție și de la procuratură, că nu s-a confirmat acest lucru și din documentele medicale pe care le-a avut că nu se confirmă afirmațiile mamei. Avem procesele verbale încheiate de profesorii de serviciu, de pe culoar, avem un caiet întreg, în care nimeni nu a fost informat să se fi petrecut vreo situație de genul asta", a declarat, potrivit antena3.ro, directorul adjunct al școlii unde învăța copilul.

Potrivit sursei citate anterior, abuzul asupra băiețelului s-a întâmplat când acesta avea 8 ani. Abuzatorul a fost tot un copil, în vârstă de 11 ani.

Mama copilului abuzat a declarat că fiul său nu a reușit să îl identifice pe abuzator, pentru că avea o glugă pe cap și i se cunoșteau doar ochii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Educatoarea agresivă din Popești-Leordeni, audiată astăzi. Părinții o acuză pe femeie de agresiuni asupra minorilor

Mai mult decât atat, mama copilului a declarat că cea care a înștiințat-o de tragedie a fost chiar directoarea școlii.

"A fost violat de două ori! De două ori, nu o dată! De două ori! Prima dată avea 8 ani când a fost abuzat. Era clasa zero. Noi am aflat la sfârșitul clasei, într-o joi, iar vineri am fost la doamna directoare. S-a întâmplat în toaleta școlii, la parter. Copilul mi-a zis că la toaletă nu era zăvor. După ora de sport s-a dus la toaletă și nu era zăvor. A intrat un băiat acoperit cu glugă și i-a văzut doar ochii", a declarat mama copilului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

După mai multe încercări, femeia a reușit să își tranfere copilul la altă școală.

În prezent, cazul primului abuz al copilului a fost clasat pentru că abuzatorul era prea mic pentru a răspunde în fața legii.

În cazul celui de-al doilea abuz, o anchetă se află în desfășurare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si