În octombrie 2022, mătușa lui Eli, băiețelul în vârstă de 3 ani, a observat că ochiul micuțului începuse să se întoarcă ușor spre interior, așa că l-a dus de urgență la un control la clinica oftalmologică. Acolo, micuțului i s-au prescris doar niște ochelari. După control, băiatului i s-a recomandat o examinare RMN, iar rezultatele acesteia au arătat că acesta avea o tumoare pe creier inoperabilă.

Citește și: Clipe de groază pentru un bărbat care se afla la cumpărături cu fiul său! O femeie a încercat să-i fure copilul chiar din brațe

„Am primit rezultatele examinării și am sperat că tumoarea nu va fi avansată, dar a ajuns să fie în faza terminală. Va trebui să treacă prin chimioterapie, dar nu îl va salva, doar îi va mai lasa puţin timp cu noi. Nici măcar nu poți să-ți dai seama că e ceva în neregulă cu el, el continuă să zâmbească. În mod normal, când cineva are o tumoare pe creier, poți să-ți dai seama, dar el este atât de fericit și amuzant”, a dezvăluit Kinsay Smith, prietena lor de familie.

Copilului i s-a mai dau un an de trăit după ce ochiul acestuia se mişca într-un mod neobişnuit 

„Toată lumea este șocată și rezultatele au fost neaşteptate, dar ne-am pregătit că nu o să fie mai bine. Este doar un copil de trei ani, care poate fi cu adevărat tăcut uneori și tot poate să facă pe toată lumea să zâmbească. Vrem să creăm amintiri cu el, știind că nu mai este mult timp ”, a mai precizat femeia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Fostul iubit al miresei s-a răzbunat la nuntă. Mirele a desfăcut "cadoul otrăvit" și a murit pe loc

Mătuşa băiatului are tutela legală asupra lui Eli încă de anul trecut, cu scurt timp înainte de a observa boala acestuia. Micuțul în vârstă de 3 ani face acum ședințe de radioterapie la Manchester, cu speranţa că i se va prelungi viața împreuna cu familia lui.

Citește și: Ironia sorții pentru un bărbat care la doar șase luni după ce a câștigat la loto a ajuns la închisoare: „Banii au fost un blestem"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si