Close sidebar
Close sidebar

Caz tulburator! Parti dintr-un corp uman, gasite pe strada, in Cluj!

Caz socant in judetul Cluj, unde politistii au fost sesizati ca pe o strada din localitate au fost gasite parti dintr-un corp uman.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform observator.tv. deja au fost efectuate activitati de cautare pe o raza de 500 mp in localitatea in care au fost gasite parti din corpul uman. Au fost descoperite alte pati din trupul uman precum si fragmente osoase.

Pana in prezent nu s-a reusit identificarea cadavrului si nu au fost gasite acte de identitate care sa duca la stabilirea identitatii persoanei in cauza.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

 

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj. Ancheta este in desfasurare in acest caz si oamenii care pot oferi informatii care sa conduca la identificarea persoanei, sunt rugati sa apeleze serviciul unic 112.

Au fost gasite urmatoarele lucruri: pantofi negri cu siret, tip gheata, sosete albe, pantaloni de culoare maro, tip salopeta, cu snur la brau si buzunare laterale, bluza de corp de culoare mov, camasa alba cu dungi albastre, pulover din material textil de culoare alba.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI