Gypsy Rose Blanchard s-a născut în 1991 o fată perfect sănătoasă. Însă mama sa, timp de aproape două decenii, a construit o nouă viaţă pentru fiica ei. O viaţă în care Rose era bolnavă de leucemie, distrofie musculară şi epilepsie.

Ca să fie cât mai credibilă, ea şi-a tuns fiica, a minţit asupra vârstei şi a obligat-o să stea într-un scaun cu rotile, prezentându-se drept o victimă în faţa apropiaţilor.

În plus, ea se scuza de la orice prin nevoia de a-i sta aproape fiicei sale. În timp ce ea construia tot acest castel de minciuni, Rose era ţintuită la pat şi intubată pentru a primi hrană.

Scenariul a funcţionat vreme de 17 ani. Într-o zi, Rose a cunoscut un băiat pe internet, au vorbit, s-au cunoscut şi a rămas însărcinată. Acesta a fost momentul în care ea a aflat că este perfect sănătoasă. Durerea, chinurile, frustrările şi revolta au dus la crimă. Alături de bărbatul cunoscut pe internet a făcut planul de a-si ucide mama. De la plan la acţiune a fost un singur pas.

În iunie 2015, Rose şi iubitul său i-au curmat viaţa femeii care a adus-o pe lume şi care a supus-o la cele mai îngrozitoare trăiri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

După ce s-au pus de acord, Rose s-a închis în baie, iar iubitul ei a înjunghiat-o pe mama sa. După crimă, cei doi au fugit, fapt care a dus la o amplă operaţiune de căutare din partea oamenilor legii.

După câteva zile cei doi au fost prinşi, iar vestea că Rose este sănătoasă şi a fost complice la uciderea mamei sale i-a îngrozit pe apropiaţi. Aceştia au fost arestaţi. Tânăra a fost condamnată la 10 ani de închsiaore, iar iubitul ei îşi aşteaptă sentinţa.

Din acel moment, cei doi nu şi-au mai vorbit.

"Acum că am crescut şi m-am maturizat, ştiu diferenţa dintre dragoste şi orbire. El simte ce vrea să simtă, dar nu-l mai iubesc"

Un documentar ce va apărea pe 6 noiembrie, pe Investigation Discovery​, va aduce o nouă lumină asupra acestui caz ce a şocat Statele Unite, precum şi mărturii ale celor doi foşti iubiţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si