La 500 de metri de plaja Neversea găsim un apartament disponibil pentru 4 persoane.

Tarife de la 1000 de lei pe noapte

Adina Trandafir, proprietar apartament:  " Avem 4 apartamente în total dar pentru festivalul Neversea a mai rămas unul singur disponibil. Fiecare apartament are un dormitor cu un pat matrimonial precum și o canapea extensibila, aer condiționat, o bucatarie complet mobilată și utilată."

Citeste si: Trei picturi celebre ale lui Sabin Bălașa, pictorul albastrului infinit

La ce preț?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: S-a dat startul festivalurilor: Cât costă să mergi la Neversea sau Untold

Adina Trandafir, proprietar apartament:   ,,Noi avem un sejur minim de 4 nopți. Tariful unei nopți de cazare este de 1000 lei pe noapte. Ceea ce înseamnă ca un sejur ar ajunge la 4000 lei. Înainte de festival, tariful era de 600 de lei. Daca alegeți un apartamant cu vedere la mare, atunci e nevoie de cel puțin 1800 de lei pe noapte.

Și hotelurile din zonă au intrat în hora prețurilor... de festival. La o vilă de 4 stele, gradul de ocupare este de 50%."

Prețurile cresc în perioadea festivalurilor

Bianca, director vilă: "În perioada festivalurilor și evenimentelor și tarifele noastre de cazare au crescut un pic. Tarifele pornesc de la 1800 lei pe noapte cu mic-dejun inclus. Îi așteptăm cu drag pe cei care nu și-au făcut deja rezervare și vor o cazare mai deosebită, apropae de plaja Neversea.

Festivalul înseamnă și alte cheltuieli, pe lângă cele pricinuite de cazare."

Citeste si: VIDEO- Rapperul Tyga vine în această vara la Neversea. Vezi lista completă a artiștilor care vor cânta la festival

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: "Un abonament clasic costa 134 de euro, iar unul VIP 260 euro. Iar daca optați sa mâncați de la zonele de food din cadrul festivalului, aflati ca burgerii vor costa cât un oranz la restaurant. Însă nu uitați sa va opriți bani și pentru parcare. Cea mai aproape se afla in zona 0 a orașului, ceea ce înseamnă un cost de 96 lei pe zi."

Citeste si: Întâmplare inedită la un festival. Un bărbat a fost atacat de un bou în mijlocul reprezentațiilor de Rusalii

Organizatorii spun ca la aceasta ediție sunt așteptați peste 260.000 de turiști. Festivalul începe joi seara și se încheie pe 11 iulie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si