Tanara avea 18 ani cand a fost ucisa si venise la o matusa pentru a da examenul de admitere la ASE. Este considerata una dintre cele mai mari erori judiciare ale tuturor timpurilor din Romania. Dupa ce s-a dus sa vada listele de repartitie, Anca nu s-a mai intors si matusa ei a dat-o disparuta a doua zi.

Trupul tinerei a fost ciopartit fara mila, iar bucatile au fost aruncate prin tot Bucurestiul.

La doua zile de la disparitie, in parcul Motodrom a fost gasita o punga cu doua maini, iar pe parcurs s-au gasit toate partile corpului, inclusiv capul care era in zona Spitalului Coltea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Victima fusese ucisa prin asfixiere, violata si deposedata de bijuterii. Primul suspect fusese un taximetrist. Omul a fost obligat prin tortura sa recunoasca o crima pe care n-a comis-o. Adevaratul criminal a fost gasit trei ani mai tarziu.

Abia in 2014, fiica barbatului arestat pe nedrept a cerut despagubiri si a obtinu o compensatie de 500.000 de euro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si