Mama Alexandrei Măceșanu și Alexandru Cumpănașu au fost prezenți la o emisiune la RAI3, unde au vorbit despre dispariția fetei de 15 ani, dar și despre zvonurile conform cărora aceasta ar fi fost văzută în Italia.

În ultima perioadă, atât unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, cât și avocatul familiei Luizei Melencu au afirmat că fetele, răpite de Gheorghe Dincă din Caracal, ar fi fost văzute în Italia, practicând prostituția.

Informațiile ar fi venit atât de la detectivii pe care familiile susțin că i-ar fi angajat, cât și de la diverși români care locuiesc în Italia. Zilele trecute, mama Alexandrei și Alexandru Cumpănașu au fost în Italia, unde au participat la o emisiune tv, dar s-au întâlnit și cu autoritățile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

”Am fost audiați două zile de către procuratură și poliția din Italia, după ce am făcut plângeri acolo. Autoritățile italiene o caută, a început și acolo o anchetă”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, cel care a însoțit-o pe Teodora Măceșanu în călătoria în Italia.

Mama Alexandrei Măceșanu nu crede că fata ei e moartă

Familia Alexandrei Măceșanu nu crede că tânăra de 15 ani, răpită la finalul lunii iulie, de Gheorghe Dincă, ar fi moartă. Asta deși, Dincă, răpitorul și agresorul Alexandrei, a mărturisit după ce a fost prins și arestat că le-ar fi omorât pe cele două fete răpite de el: Luiza în luna aprilie, și Alexandra în iulie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si