Ștefan Risipiteanu nu este singurul om care a avut acces în curtea lui Gheorghe Dincă în perioada în care acesta a ținut-o închisă pe Luiza Melencu. Fane, cum îi spun vecinii, mai are un amic, Vică, pe care Gheorghe Dincă îl mai chema uneori să-i dea anumite sarcini în gospodărie. Cei doi au fost văzuți ieșind din curtea lui Dincă înainte cu doar câteva zile ca acesta să fie arestat.

Aceasta a povestit că a trecut cu mașina, cu fratele ei, prin fața casei tatălui său pe 24 iulie.

”Nu aveam de unde să-i cunosc, pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane”, a povestit Daniela Dincă într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu revoltat în cazul expertizei butoiului în care ar fi fost incinerată Alexandra: ”În condițiile astea, toți criminalii se simt în siguranță”

Cum a violat-o Fane pe Luiza?

Momentan, procurorii l-au făcut pe Fane Rispiteanu să recunoscă faptul că a violat-o pe Luiza Melencu, însă nu au probe legate de uciderea acesteia.

”Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata și George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva partide de sex.

Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase să aibă relații cu fata.(...) Face Risipiteanu a declarat că, după ce a întreținut relații sexuale cu tânăra, a plecat. La fel susține și Dincă. Deocamdatp nu există alte indicii nici că ar avea vreo implicare în cazul Alexandrei”, au declarat surse din anchetă pentru adevărul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si