In a 5-a saptamana de ancheta, casa lui Gheorghe Dinca este ravasita la propriu de anchetatori.

Cel care ar fi recunoscut teribilele crime a participat la scanarea intregii locuinte si a fost in permanenta ferit de ochii presei. Dinca le-ar fi spus criminalistilor pe acelasi ton calm si de neclintit ca nu vor gasi nimic in interior.

VLAD PETRISOR, reporter Stirile Kanal D: Anchetatorii au venit la prima ora a diminetii si au scanat cu acel aparat special peretii casei.

Mai apoi, au inceput sa demonteze bucata cu bucata casa pentru a vedea daca Gheorghe Dinca a incercat sa ascunda si alte probe. Suspiciunile au pornit dupa ce oamenii legii au constatat ca Dinca acoperise de-a lungul timpului peretii, pe interior, cu mai multe straturi de ciment.

Exista macabra ipoteza ca ucigasul din Caracal ar fi zidit, la fel ca in legenda, ramasitele victimelor sale intre bucatile de tencuiala din casa. Dar speculatiile nu s-au concretizat inca.
Cert e un lucru: din casa groazei au fost scoase pana acum toate obiectele de mobilier: de la pat si pana la televizor, iar din baie criminalistii au demontat inclusiv toaleta si chiuveta.

Intre timp, eficienta organelor de politie din Caracal a fost din nou pusa la incercare.
Ieri dupa amiaza, o alta tanara din Caracal, in varsta de 17 ani a sunat la 112, spunand ca este tinuta sechestrata, pe o strada din municipiu.

10 ore ar fi cautat-o orbeste oamenii legii, din poarta in poarta.

In tot acest timp, tanara era de fapt acasa la parintii ei si ar fi facut o farsa politiei,
special ca sa vada daca ceva s-a schimbat in interventia autoritatilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Desi s-au mobilizat, oamenii legii au intarziat identificarea tinerei si ar fi ajuns la locuinta familiei sale abia spre seara, cand cautarile au ramas fara rezultat.

Asadar, sistemul plin de greseli care a dus la moartea Alexandrei Macesanu este greu de resuscitat.

Asta crede si Alexandru Cumpanasu, care astazi a depus o noua plangere penala.

Procurorii care au preluat ancheta Caracal, s au intalnit astazi la DIICOT unde au facut un prim bilant la o luna de la disparitia alexandrei, au pus cap la capo probele stranse pana acum si pistele pe care se merge pana in acest moment.

La o luna dupa disparitia Alexandrei, procurorii s-au intalnit la sediul DIICOT pentru a pune cap la cap toate probele si bineinteles, pistele pe care se merge pana in acest moment.

Pentru ca toti vinovatii sa fie trasi la raspundere, Procurorul General va cere reaudierea sotilor Mirea, sefii din politia Caracal, despre care se crede ca au tratat rapirea Alexandrei cu o nepasare ucigatoare.

Fostul sef de post, care s-a pensionat imediat dupa izbucnirea scandalului, are insa constiinta curata si spune ca n-a gresit cu nimic.

In timp ce responsabilii dorm, noaptea, fara mustrari de constiinta, parintii Alexandrei Macesanu traiesc in continuare un cosmar care-i macina clipa de clipa.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Membrii familiei lui Gheorghe Dinca reprezinta pioni importanti in jocul macabru al criminalului. Singurul care pana acum n-a fost audiat de anchetatori este fiul mijlociu al lui Dinca.

Baiatul s-ar fi dezis de tatal sau imediat ce a aflat ororile de care este acuzat.

Fiul mijlociu al criminalului din Caracal lucreaza in strainatate, in domeniul constructiilor iar cu banii castigati isi ridica o vila impunatoare intr-o comuna din Timis.

Oamenii spun ca Gheorghe Dinca l-ar fi sunat, de curand, din spatele gratiilor, dar tanarul n-ar fi vrut sa-i vorbeasca. Vecinii il banuiesc pe baiat de afaceri necurate.

Anchetatorii au primit astazi prelungirea mandatului de perchezitii cu inca 15 zile, pentru locuinta lui Gheorghe Dinca si se vor concentra pe toate probele gasite in interiorul casei.

Abia dupa cercetarea fiecarui metru patrat din locuinta groazei, Dinca va fi adus la Bucuresti si va fi supus testului cu detectorul de minciuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si