Close sidebar
Close sidebar

Cazul cutremurator al unui baietel disparut de 10 ani. Tatal a picat de doua ori testul poligraf

Parca l-ar fi inghitit pamântul! 10 ani au trecut de când un biet baietel a disparut de lânga tatal sau si nimeni n-a reusit sa afle nimic. Tatal a picat de doua ori testul poligraf, iar mama, care a divortat imediat, spune ca barbatul nu spune tot adevarul, dar autoritatile n-au reusit sa afle mai multe. Colegul nostru Stefan Stroe ne aduce in fata ochilor un cam cutremurator!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Acesta este locul unde in urma cu zece ani micutul Stoica Adrian Dumitru a disparut fara urma. S-a presupus atunci ca este inecat in riul Sabar si nu s-au facut cercetari mai amanuntite in ceea ce privea disparitia lui. O sa stam de vorba cu mama copilului, o sa stam de vorba si cu tatal si, dupa zece ani, incercam sa aflam ce fel de ancheta s-a facut la vremea respectiva pentru ca parintii sustin cu tarie ca micutul Adrian nu este mort.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Tatal micutului ne spune si noua povestea pe care a repetat-o de sute de ori pana acum.


"Chiar aici pe malul asta era. M-am dus pe partea cealalta sa fac o legatura de lemne ca sa le duc acasa pentru ca eram amarati si nu mai aveam lemne de foc. Si cand m-am intors inapoi nici pasarea padurii nu se mai auzea,.
Nu l-am mai gasit"

Urmareste materialul integral: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI