Scriitorul Cristian Sima, fost șef al bursei de la Sibiu, spune că ”isteria națională” provocată de crimele de la Caracal se va încheia subit cu o sinucidere sau un accident. Sima lasă să se înțeleagă că în spatele unui banal caz de răpire, cum a fost inițial, se ascund detalii care nu vor ajunge niciodată la public.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Nu am comentat cazul Alexandra și nu vreau să intru în isteria națională generată de el. Am însă o presimțire, cazul e mult mai complicat și mai grav decât pare și la fel ca Hexipharma se va termina, subit, printr-o sinucidere sau printr-un accident. Apoi va deveni o alta elodia perpetuă. Lumea va continua să bată câmpii pe Facebook dar adevărul nu-l veți afla niciodată”, a scris Cristian Sima pe contul lui de socializare.

Cine este Cristian Sima

Cristian Sima poreclit ”brokerul fugar” este un om de afaceri, doctor în matematică, devenit celebru în 2012 după ce a fost acuzat de mai mulți clienți că i-a păgubit cu peste un milion de euro în tranzacții riscante.

Sima a scăpat de acuzații însă a plecat definitiv din România, după acest episod, și s-a stabilit în Elveția unde a început să-și scrie memoriile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si