Close sidebar
Close sidebar

Cazul directorului companiei Leoni ia o intorsatura neasteptata. Sotia francezului explica de ce l-a injunghiat

Cu amorul frantuzesc sa nu te pui! Este ca jarul si iese cu scantei. Sotia directorului francez explica in exclusivitate la stirile Kanal D gestul socant si face dezvaluiri incendiare despre viata intima a cuplului! ##VIDEO24285##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca ne luam dupa spusele sotiei, directorul francez pare a fi mai degraba un Don Juan, chiar daca are 59 de ani. Iar femeia spune ca a indurat multe de la sotul sau. Pana ieri, cand si-a pierdut cumpatul si l-ar fi injunghiat!

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

In timp ce sotul era la spital, pe mainile medicilor, sotia dadea explicatii in fata politistilor. Iar mai apoi a acceptat sa stea de vorba si cu noi.

"Asteaptam fetele, prostituatele in fata casei mele, care spuneau ca au copii cu el, dati-mi bani!", povesteste femeia.

Relatia celor doi soti francezi parea una solida. Au 4 copii impreuna, dar "pasiunile" sotului i-ar fi distrus caminul frantuzoaicei. Acum, gestul ei necugetat i-a adus un dosar penal. Este cercetata in libertate de politisti pentru lovire si alte violente.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI