Autorităţile australiene cer mai mult timp pentru a analiza situaţia, iar sportivul riscă acum închisoarea atât în Australia, cât şi în Serbia.

Djokovic și-a recunoscut erorile

Pentru prima dată de la declanşarea acestui scandal, Novak Djokovic îşi recunoaşte erorile din formularul completat la graniţă, dar îşi pune cenuşă în cap şi din cauza comportamentului său după ce a aflat că este infectat. Sârbul a postat un comunicat prin care dă însă vina pe unul dintre agenţii săi pentru greşeala din formular, când, spune el, ar fi bifat din greşeală căsuţa care specifică faptul că nu

a mai călătorit nicăieri în ultimele 14 zile.

Citeste si: Novak Djokovic rămâne în Australia. Sârbul a câştigat apelul depus împotriva anulării vizei

„Când am mers acasă, după interviu, să intru în izolare pentru perioada necesară, am reflectat şi am realizat că a fost o eroare de judecată, mi-am dat seama că ar fi trebuit să reprogramez acel interviu.” , a fost declarația lui Novak Djokovic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Djokovic admite că a fost o eroare de judecată atunci când a oferit un interviu unor ziarişti francezi, deşi ştia că este infectat. Cu o zi în urmă, el s-a fotografiat alături de mai mulţi juniori din Serbia, dar spune că aflase că era pozitiv abia după acel eveniment.

Mama sare în apărarea sportivului

Mama sârbului încearcă să îi ia apărarea acum, când a aflat că riscă închisoarea în Australia, dar şi în Serbia.

Dijana Djokovic, mama lui Novak Djokovic: „Nu ştia, probabil nu ştia... pentru că, atunci când a aflat că este pozitiv, s-a izolat. Pentru că nu ştia... Nu ştiu să vă zic mai multe despre acest lucru, cel mai bine e să îl întrebaţi pe el.”

Citeste si: VIDEO| Un întreg scandal diplomatic s-a declanșat după ce Australia i-a anulat viza campionului mondial la tenis, Novak Djokovic, pentru că nu este vaccinat

Cazul Djokovic scoate la iveală şi alte întâmplări ciudate. Jurnalişti germani au încercat luni să afle rezultatul testului PCR al lui Djokovic de pe site-ul oficial din Serbia şi au constatat mai întâi că este negativ, iar după o oră, acesta a devenit pozitiv, având exact acelaşi număr de identificare.

Citeste si: EXCLUSIV! Ilie Năstase reacționează la serialul „Uite viza, nu e viza!”, cu Novak Djokovic: „Să facă turnee pentru nevaccinați și vaccinați!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si