UPDATE- Magistrații judecătoriei Pitești au respins luni, 23 ianuarie, cererea prin care Cristian Cioacă cerea să fie eliberat condiţionat. Potrivit legii, el are dreptul să depună o nouă cerere de eliberare în luna mai. 

 

Știrea inițială

Fostul polițist are de executat 15 ani și opt luni de detenție, deși, inițial, pedeapsa a fost mai mare, ulterior fiind redusă. 

Cazul Elodia stârnește întrebări și în ziua de azi

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat condiționat din închisoare, după ce a fost acuzat că și-a fi omorât soția. Acesta a fost condamnat în anul 2012, după 5 ani de procese.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Când ar putea fi eliberat Cristian Cioacă? Avocata familiei Ghinescu a spus totul: „A fost prea mare gravitatea faptelor. Nu ar trebui să iasă din închisoare”

Totul a început în anul 2007, când fostul polițist a sesizat autoritățile cu privire la faptul că soția sa a dispărut. 

Elodia Ghinescu nu a fost găsită, iar principalul suspect a devenit chiar soțul său, deoarece a anunțat lipsa femeii la distanță de o săptămână.

El a fost acuzat de moartea Elodiei, deși cadavrul acesteia nu a fost găsit nici până în acest moment.

Avocatul victimei spune că Cioacă a primit tratament preferențial în închisoare și, mai mult decât atât, a beneficiat și de avantaje. Ba mai mult, acesta nu ar fi plătit daune familiei Elodiei.

Cioacă ar fi încercat să-și șteargă urmele 

„Așteptările mele, desigur, nu sunt așa cum eu mă gândeam.

Dumnealui ar trebui să execute întreaga pedeapsă aplicată. Instanța trebuie să aibă în vedere nu doar că îndeplinește condițiile prin prisma faptului că a executat fracția. Trebuie să aibă în vedere gravitatea faptelor pe care le-a comis, faptul că a încercat să șteargă urmele comiterii faptelor”, a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Citește și: Cristian Cioacă află astăzi dacă va scăpa de închisoare! Cel acuzat de moartea Elodiei Ghinescu ar putea fi eliberat

Cioacă a formulat recent o contestație în anulare pentru a încerca să iasă din închisoare. Fostul polițist a mai solicitat ca din cazier să îi fie ștearsă condamnarea primită pentru că a accesat e-mailul soției sale.

În prezent, el își execută pedeapsa la Penitenciarul Colibaș.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si