Nicoleta Botan, femeia injunghiata azi in fata unei gradinite, depusese o cerere pentru emiterea unui ordin de protectie impotriva sotului ei (care este, din primele informatii, principalul suspect). Judecatorii au admis cererea si au emis un ordin de protectie pe numele barbatului, valabil timp de 6 luni.

In acest interval, sotul femeii nu avea voie sa se

apropie la mai putin de 200 metri de Nicoleta si nici fata de copiii minori ai acesteia. De asemenea, acesta avea interzis sa viziteze domiciliul acesteia si locul de munca. De asemenea, pe durata ordinului de protectie, autoritatea parinteasca urma sa se exercite doar de catre mama. Practic, barbatul nu mai avea voie sa-si vada copiii timp de 6 luni.

Sotul femeii, dat afara din casa

Un alt detaliu interesant este faptul ca, la emiterea ordinului de protectie, barbatul a fost pur si simplu evacuat din locuinta in care locuia cu familia. „executarea” urmand a se face fara somatie si fara trecerea unui alt termen. De notat si faptul ca judecatorii au emis aceasta hotarare in doar 3 zile de la cererea femeii, depuse la Judecatoria sectorului 2.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma cu cateva ore, directoarea unei gradinite din Bucuresti a fost injunghiata in timp ce iesea de la serviciu. Femeia a fost transportata in stare grava la spital, medicii fiind rezervati in ceea ce priveste evolutia acesteia.

Principalul suspect al agresiunii este sotul femeii. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si