Jurnaliștii italieni au făcut un amplu articol despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în care povestesc soarta celor două fete, răpite de Gheorghe Dincă și despre care nu se mai știe nimic.

”Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, dispare la 24 iulie 2019, după ce a fost luată cu autostopul de Gheorghe Dincă, un mecanic în vârstă de 65 de ani din Caracal (un oraș aflat la aproximativ 140 km de București, în sud -vestul țării).

Bărbatul a închis ușile mașinii sale cu geamurile vopsite și apoi a dus-o pe fată la casa lui, unde a legat-o, a violat-o și a bătut-o. În 25 iulie dimineața, la ora 11.00, Alexandra, profitând de absența bărbatului, a telefonat de trei ori la 112 de la un telefon vechi, fără SIM, găsit în locuință. Ea spune că a fost răpită și încearcă să descrie ceea ce vede în jur, pentru a-i face pe oameni să înțeleagă unde se află: este supărată, este foarte speriată. Poliția a localizat-o la două dimineața și solicită simultan și obține imediat un mandat de la judecător pentru intrare, dar va intra doar 4 ore mai târziu, la 6.00. Ei petrec, prin urmare, 19 ore de la apelurile fetei  la casa lui Gheorghe Dincă”, se arată în articolul celor de la emisiunea ”Chi l’ha visto?” de pe RAI3, unde a fost difuzat și un material în care se solicită ajutorul italienilor, după ce au fost martori care susțin că le-ar fi văzut pe fete în Italia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Mulți români ne-au scris și au vorbit despre prostituție. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, ne-a contactat, de asemenea, solicitând ajutor. Bărbatul, candidat la președinția țării, duce de luni de zile o luptă pentru a-și găsi nepoata și datorită lui a fost deschisă o anchetă la nivel național, de care se ocupă  DIICOT-ul central din București (anti-mafie și antiterorism românesc).

Citeste si: Cazul Caracal. Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu: ”Nu este anchetat traficul de persoane”

Citeste si: Caz Caracal. Ce se întâmplă cu certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu este incredibil

Alexandru Cumpănașu relatează despre contactele lui Dincă cu Italia și despre posibilitatea ca nepoata lui să fie în viață și să fie inițiată în țara noastră în prostituție. El spune că ar putea fi la Bari sau la Vicenza. Ar exista contacte cu familia lui Dincă din Bari și Vincenza. Sunt legături strânse ale familiei Dincă cu țara noastră”, spun jurnaliștii italieni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si