Close sidebar
Close sidebar

Cazul morții lui Serdar, o enigma pentru avocata Ceylin si procurorul Ilgaz. Un nou episod din serialul „Secrete de familie”, în această seară de la ora 22:30, la Kanal D

În această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, îl regăsim pe Ilgaz aflat în încurcătură în ceea ce privește elucidarea cazului morții lui Serdar.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deși ancheta este în plină desfășurare, iar familiile lui Ilgaz și Ceylin sunt interrogate, procurorii nu reușesc să găsească vinovatul. Avocata Ceylin și Ilgaz au impresia că șirul evenimentelor dramatice din familiile lor nu se mai termină.

Un nou episod din serialul „Secrete de familie”, în această seară de la ora 22:30, la Kanal D

Lancin este extrem de fericită acum că Omer face parte din viață să și a lui Yekta pe care îl consideră că pe fiul lor.

Arda se confruntă cu procuroarea Derya care nu crede în nevinovăția acestuia și îl avertizează pe acesta că nu va scapa “basma curată” din cazul dispariției soției și fiicei sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Derya îl sfătuiește pe Arda să recunoască faptul că se face vinovat în acest teribil caz, în caz contrar, el va suporta consecințele legii.

Citește și: Feraye, socată de propria fiică. Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, de la ora 19:00, numai la Kanal D2. 

În episodul anterior, Derya are bănuiala că avocata Ceylin forțează “limitele” legii în cazul lui Arda, bărbatul care a reclamat faptul că familia i-a fost răpită. Ceylin însă, nu acceptă insinuările Deryei, și o asigură pe aceasta că se înșeală în ceea ce o privește.

Pe de altă parte, procuroarea Derya se confruntă cu dificultăți în elucidarea cazului dispariției familiei lui Arda și nu înțelege, în urma investigațiilor, cum s-au făcut “nevăzute” soția și fiica acestuia.

În cadrul unui eveniment la care participă, Ceylin are marea surpriză de a-l întâlni pe Cetin, cel care s-a dat drept medic consacrat ca să o cucerească pe sora avocatei.

Citește și: În această seară, premiera serialului “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ceylin are un șoc atunci când află un adevăr de la Cetin, care vizează familia sa.

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Secrete de familie” difuzat numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI