Close sidebar
Close sidebar

Cazul socant al femeii de 92 de ani care s-a dus la doctor pentru ca burta ei tot crestea si incepuse sa o doara. Ce au descoperit medicii este de neimaginat

Medicii au fost socati cand au consultat-o pe batrana de 92 de ani care a ajuns la spital cu dureri abdominale. Cazul unic a facut inconjurul lumii si nu exista explicatie care sa arate cum a fost posibil asa ceva.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In anul 1948, Huang Yuidjun a ramas insarcinata sau cel putin acesta este cu aproximatie anul in care femeia din China spune ca a inceput sa ii creasca burta si asta le-a spus si medicilor care au consultat-o cand batrana a venit la spital cu dureri abdominale. Doctorii au descoperit cu stupoare ca femeia pastrase timp de 60 de ani copilul nenascut in corpul ei. Cand a fost intrebata despre ce si cum s-a intamplat, femeia a povestit ca medicii din vremea aceea i-au spus ca fatul ei murise si ca are nevoie de o operatie chirurgicala prin care sa il indeparteze pe copil din uter, dar operatia costa 200 de dolari. Suma respectiva era o mica averea in acele timpuri, iar femeia nu avea nicio posibilitate sa faca rost de bani, asa ca a ramas asa cum era.

Dar fetusul mort din uterul femeii i-a amintit abia recent existenta, cand ea a inceput sa simta dureri. Medicii au descoperit traume in abdomen, iar organele interne ale batranei au fost afectate iremediabil.

Medicii au fost socati cand au operat-o pe femeie si nu le venea sa creada ca ce vad este cu adevarat un copil care statea in uterul mamei de peste 60 de ani.
Iata ce a spus unul dintre ei: "Nu-mi puteam crede ochilor cand s-a dovedit a fi un copil in uter. In 40 de ani de practica medicala nu am mai vazut ceva la fel de surprinzator”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

sursa: antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI