Studenta Wu Huayan a șocat toată China, după ce la vârsta de 24 de ani a ajuns de urgență la spital din cauza faptului că s-a înfometat. Fata a povestit că își întreține ultimul membru rămas al familiei ei: pe fratele mai mic care este bolnav.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a câinelui care care își așteaptă stăpânul să revină din lacul în care s-a înecat

Tânăra studentă a ajuns la spital în stare gravă, subnutrită, cântărind doar 20 de kilograme. Wu Huayan abia mai respira când a ajuns pe mâinile medicilor. Specialiștii au stabilit că tânăra suferă de probleme cardiace și că are rinichii afectați după cei cinci ani în care s-a înfometat, totul pentru a fi bine fratele bolnav mintal.

Citeste si: Femeie de 91 de ani, lovită de o maşină al cărei şofer a fugit

Cazul șocant al fetei care a făcut foamea timp de 5 ani, pentru fratele ei bolnav

Tânăra și-a pierdut mama atunci când avea doar patru ani, iar tatăl ei a murit la scurt timp. O perioadă, bunica lor i-a ajutat, după care au fost nevoiți să supraviețuiască cu doar 42 de dolari pe lună, bani primiți de la un unchi și o mătușă, relatează BBC.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Majoritatea puținilor bani primiți au fost cheltuiți pe costurile medicale ale fratelui. Astfel că Wu Huayan a rămas cu mai puțin de 2 dolari pe săptămână, pentru a supravețui. Tânăra studentă a mâncat doar orez și ardei, timp de cinci ani.

Cazul șocant al fetei care a făcut foamea timp de 5 ani, pentru fratele ei bolnav

Cazul a făcut furori în mediul social din China, dar a trezit și un sentiment de revoltă împotriva autorităților. Sute de oameni au sărit să ajute și au cerut oficialilor chinezi să renunțe la cheltuielile extravagante.

Citeste si: Bianca, tânără de 22 de ani, dispărută în Sibiu

În urma mediatizării cazului, oficialii chinezi au alocat aproximativ 3.000 de dolari, ajutor de urgență. Donațiile, însă, au fost cu mult mai mari.

Tânără din China a primit donații de peste 140.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si