Close sidebar
Close sidebar

Cazul șocant al unei femei care a murit după ce a mers să dea de mâncare la porc. Animalul i-a mâncat o mână

O femeie de 71 de ani a murit, luni, în judeţul Constanţa, după ce a mers să dea de mâncare la porc, a căzut în adăpost, iar animalul i-a mâncat o mână. Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în localitatea Lumina, după ce o femeie ar fi fost atacată de porc. Echipa de intervenţie deplasată la faţa locului a constatat că femeia respectivă era decedată.

Animalul i-a mâncat o mână

Citeste si: Vești extrem de triste despre Florin Piersic! Mesajul extrem de trist al fiului marelui actor! ”Tată, să nu mă lași orfan!”

Cazul șocant al unei femei care a murit după ce a mers să dea de mâncare la porc

Astfel, s-a stabilit că femeia de 71 de ani a mers să dea de mâncare la porc, iar la un moment dat ar fi alunecat şi a căzut în cocină, iar porcul i-a mâncat mâna.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Citeste si: Primele două săptămâni din octombrie, critice pentru Ion Iliescu! Cine aruncă bomba

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Specialiștii spun cum s-a produs de fapt accidentul cu 10 morți din Ialomița

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI