Joi, judecătorii au decis soarta Sorinei, părinții adoptivi au putut să ia pașaportul micuței, iar duminică dimineața mama adoptivă și copila s-au urcat în avion cu direcția SUA.

Între timp, în țară, încă de joi, avocații familiei Șărămăt au pornit un alt război în Justiție. Au fost depuse mai multe dosare la judecătorie pentru mai multe procese penale. Avocata Ioana Constantin a anunțat în această dimineață că a depus o nouă plângere penală, după plecarea Sorinei din țară.

Este vorba despre o plângere care are ca obiect ”săvârșirea infracțiunii de grup organizat, răpire de persoane, abuz în serviciu, împotriva doamnei procuror Pițurcă”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Sorin Ovidiu Vîntu, despre cazul Sorina! ”Un circ grotesc și inuman”

Citeste si: Fotografiile pe care familia asistenților maternali din cazul Sorina le-au transformat în icoane! ”Asta ne-a mai rămas”

Aocata, care este unul dintre apărătorii familiei Șărămăt, susține că războiul nu s-a terminat și că ea speră că Sorina va fi adusă într-un final, înapoi în țară, la familia care a crescut-o până acum.

”Războiul încă nu s-a terminat. La sfârșit va fi de partea noastră. Sunt proceduri juridice, iar organele de cercetare penală trebuie să își facă datoria”, a precizat avocata familiei Șărămăt, Ioana Constantin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si