Close sidebar
Close sidebar

Cazul Sorina! Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa cu faţa curată, deşi e anchetată disciplinar: „Secția pentru Procurori a CSM o va albi”

Cazul Sorina. S-a aflat că Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cazul Sorina. Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa. “Inspecția Judiciară a început o anchetă disciplinară împotriva procurarei Maria Pițurcă, cea care a târât-o pe fetița din Baia de Aramă ca pe un calorifer, în baza unui mandat de percheziție (încălcând legea civilă privind executarea hotărârii judecătorești de încredințare a minorului). IJ cerut CSM suspendarea ei din funcție până la terminarea anchetei. Parcă văd că secția pentru Procurori a CSM o va albi.”, a postat Bodu, fostul şef al Fiscului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cazul fetiței din Baia de Aramă ajunge la Curtea de Apel Craiova

Cazul Sorina. Procuroarea Maria Piţurcă a târât-o pe asfalt 

Imaginile cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi, au indignat o ţară întreagă. Copila a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târât-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni.

( vezi ce salariu uriaş are Maria Piţurcă)

Cazul Sorina. Procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa pe copilă  

Cazul Sorina. Nu mai e un secret că Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa. Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la Protecţia copilului, procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa pe copilă din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI