Close sidebar
Close sidebar

Cazul surorilor care i-a uimit chiar si pe medici. Au fost diagnosticate cu cancer la cateva zile una de cealalata

Doua surori din Utah au fost diagnosticate cu cancer la san la o distanta de doua saptamani una de cealalta. Acestea au impartit totul, acleasi dormitor, acelasi colegiu si au lucrat in aceeasi companie mai bine de zece ani. Sharee Page, 34 de ani, şi Annette Page, 36 de ani, impart acum si sedinta de citostatice.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Deşi cazul lor este extrem de rar, ceea ce-i surprinde pe medici este distanta scurta de declansare a bolii, dar si atitudinea pe care ele o au in fata bolii.

"Nu este neobişnuit ca cineva să aibă cancer la sân şi mutaţia BRCA2, iar sora ei să dezvolte aceeaşi boală. Însă cu siguranţă se întâmplă destul de rar ca declanşarea bolii să se producă la o distanţă atât de scurtă ”, a spus medicul, potrivit Antena 3.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI