Patrick Stuebing, în vârstă de 44 de ani, din Leipzing, a fost adoptat în copilărie și nu și-a întâlnit sora până la vârsta de 20 de ani.

La o lună după ce s-a mutat în casa mamei sale, Patrick și Susan au început să întrețină relații sexuale, iar Susan a născut patru copii între 2001 și 2005.

Citeste si: Caz șocant: o femeie și-a ucis tatăl după ce a lăsat-o însărcinată

„Nu ne simțim vinovați față de ce s-a întâmplat între noi. Vrem să dispară legea care face ca incestul să fie o crimă”, a spus Patrick.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul este al treilea copil născut într-o familie săracă, iar tatăl său l-a amenințat de nenumărate ori când era copil.

La vârsta de 18 ani, Patrick a început să își caute familia

Patrick avea 18 ani atunci când s-a hotărât să-și caute familia. Patru ani mai târziu și-a găsit mama și a cunoscut-o pe Susan. S-a mutat alături de ele, iar Ana Maria le-a permis să împartă același dormitor.

Citeste si: Bărbat trimis în judecată după ce a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, care la 15 ani a şi născut un copil

„Stăteam amândoi până noaptea târziu și vorbeam despre speranțele și visurile noastre”, a povestit Patrick.

Șase luni mai târziu, Ana Maria a murit în urma unui infarct.
„Am devenit capul familiei și a trebuit să-mi apăr sora.

Este foarte sensibilă, dar ne-am ajutat reciproc în acea perioadă dificilă, iar ulterior relația a devenit și una fizică. Nu ne-am gândit că facem ceva greșit și am început să dormim împreună. Nu ne-am gândit să folosim un prezervativ. Nu știam că este ilegal. Mama noastră nu ne-ar fi lăsat, dar singurii care ne pot judeca acum suntem doar noi”, a spus Patrick.

Citeste si: Trebuia să îi zică TATĂ, dar a preferat să îi fie amantă! O tânără de 21 de ani s-a îndrăgostit nebunește de propriul tată și chiar s-a căsători cu el! Detalii IREALE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si