Cazuri coronavirus județe România. Coronavirus România 18 martie 2020, ora 10:00. 246 de români, testați pozitiv!  Următoarea raportare oficială va avea loc la ora 18:00 

Cazuri coronavirus judete Romania
Cazuri coronavirus judete Romania

Cazuri coronavirus județe România. Cazuri confirmate la nivel de județ

81 Bucureşti cazuri coronavirus

23 Hunedoara cazuri coronavirus 

20 Iaşi cazuri coronavirus 

17 Timiş cazuri coronavirus 

13 Constanţa cazuri coronavirus 

11 Braşov cazuri coronavirus 

8 Arad cazuri coronavirus 

8 Ilfov cazuri coronavirus 

5 Caraş Severin cazuri coronavirus 

5 Suceava cazuri coronavirus 

5 Neamţ cazuri coronavirus 

4 Mureş cazuri coronavirus 

4 Cluj cazuri coronavirus 

4 Covasna cazuri coronavirus 

3 Dolj cazuri coronavirus 

3 Olt cazuri coronavirus 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

2 Bacău cazuri coronavirus 

2 Bihor cazuri coronavirus 

2 Buzău cazuri coronavirus 

2 Galaţi cazuri coronavirus 

2 Maramureş cazuri coronavirus 

2 Mehedinţi cazuri coronavirus 

2 Prahova cazuri coronavirus 

2 Vâlcea cazuri coronavirus 

2 Gorj cazuri coronavirus 

2 Brăila cazuri coronavirus 

2 Ialomiţa cazuri coronavirus 

2 Teleorman cazuri coronavirus 

2 Vrancea cazuri coronavirus 

1 Botoşani cazuri coronavirus 

1 Satu Mare cazuri coronavirus 

1 Alba cazuri coronavirus 

1 Bistriţa Năsăud cazuri coronavirus 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

1 Vaslui cazuri coronavirus 

1 Sălaj cazuri coronavirus 

0 Sibiu cazuri coronavirus 

0 Dâmboviţa cazuri coronavirus 

0 Călăraşi cazuri coronavirus 

0 Argeş cazuri coronavirus 

0 Harghita cazuri coronavirus 

0 Tulcea cazuri coronavirus 

Harta interactivă a coronavirusului poate fi consultată AICI

Cazuri coronavirus judete Romania
Cazuri coronavirus judete Romania

Cazuri coronavirus județe România. 29 de cazuri noi

Alte 29 cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, numărul total ajungând la 246. Mai multe colete conţinând măşti chirugicale şi costume de protecţie medicală, cu destinaţia Italia au fost oprite la Aeroportul Cluj- Napoca. De asemenea, au fost deschise 41 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Cazuri coronavirus județe România. ”Până astăzi, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire. De asemenea, dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate şi externate. Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Totodată, în urma sesizării poliţiştilor de frontieră din aeroportul Cluj-Napoca, în baza Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 7 din 11.03.2020, Direcţia de Sănătate Publică a dispus oprirea transportului unor colete, care urmau sa fie expediate în Italia şi conţineau 10.000 măşti chirurgicale, 17.000 măşti menaj, 400 măşti de unică folosinţă, 45 de costume de protecţie medicală, 400 de botoşi protecţie încălţăminte.

Cazuri coronavirus județe România. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş a întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele a trei bărbaţi, întrucât aceştia nu au respectat măsurile de carantină. Totodată, celor trei bărbaţi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Până în prezent, prin structurile abilitate ale MAI au fost întocmite 41 de dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, recent, că va raporta noile cazuri de coronavirus de două ori pe zi: la ora 10:00 și la ora 18:00. 

Cazuri coronavirus judete Romania
Cazuri coronavirus judete Romania

Bilanț dramtic în Italia: 31.506 cazuri

Cazuri coronavirus județe România. Agenţia de Protecţie Civilă din Italia a anunţat marţi 345 de noi decese înregistrate în ultimele 24 de ore, bilanţul epidemiei de coronavirus ajungând la 2.503 morţi în această ţară, una dintre cele mai afectate din lume, potrivit Agerpres.

Citeste si: Ce se întâmplă cu evaluarea națională și bacalaureatul, după instalarea stării de urgență

Cazuri coronavirus județe România. Numărul total de cazuri de coronavirus în Italia, cea mai grav afectată ţară din Europa, a crescut la 31.506 de la 27.980, o creştere cu 12,6%, cea mai mică rată de creştere înregistrată de la apariţia epidemiei în ţară pe 21 februarie.

Citeste si: Concurentele de la Puterea Dragostei, mutate din camerele de hotel, pentru a fi protejate de Coronavirus! Declarațiile Biancăi Comănici

Cazuri coronavirus judete Romania
Cazuri coronavirus judete Romania

Cazuri coronavirus județe România. Dintre cei infectaţi iniţial, 2.941 s-au recuperat complet, comparativ cu 2.749 cu o zi înainte. Circa 2.060 de persoane se aflau la terapie intensivă, faţă de 1.851 în urmă cu 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si