Potrivit datelor transmis, duminică, de Prefectura Sibiu, incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de coronavirus a ajuns în jude la 8,62 la mie, fiind mai mică decât cea anunţată cu o zi înainte.

Cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 este în Sibiu

cazuri sibiu corpnavirus
Rată de infectare Covid-19 mare în Sibiu.[Sursa foto: PixaBay]


De altfel, este a treia zi de scădere uşoară a cifrelor pentru judeţul Sibiu, însă rata de infectare rămâne în continuare cea mai ridicată din ţară.

Citeste si: Un cunoscut medic din România trage un semnal de alarmă: „Nu ajută și chiar agravează pneumoniile virale!” Ce să nu faci dacă ai luat contact cu o persoană depistată cu COVID-19?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Încă trei localităţi din judeţul Sibiu intră în carantină

Şi în municipiul Sibiu incidenţa cumulată la 14 zile a scăzut uşor, fiind 12,99 la mie.

Municipiul Sibiu este, de luni, în carantină şi va mai fi cel puţin în următoarea săptămână.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că în toate localităţile unde a fost impusă carantina rezultatele încep să se vadă, iar ”creşterea necontrolată” a încetat.

Şeful statului a explicat că restricţiile vor rămâne în vigoare până când, mai multe zile la rând, numărul de cazuri va scădea, astfel încât să fie evident că infecţia nu se mai răspândeşte ”galopant”.

Tot duminică, Klaus Iohannis a afirmat că nu intenţionează să meargă acasă, la Sibiu, atâta timp cât oraşul este carantinat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si