Unul dintre cei cu care Ilie Balaci petrecuse sâmbătă seară, îşi postase câteva imagini cu fostul fotbalist. Sunt ultimele imagini surprinse cu Ilie Balaci în viaţă. Cei doi, alături de alţi prieteni, au mers în seara dinaintea tragediei, la un club din Craiova.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De acolo, conform gsp.ro, Robert Siclitaru a făcut şi un live pe pagina lui de socializare, în care apare şi Ilie Balaci. Era cu doar câteva ore înainte ca fostul fotbalist să moară.

Duminică seară, acelaşi om de afaceri avea să posteze pe pagina sa, un alt video. De data aceasta, era un film de pe stadionul din Craiova, acolo unde înaintea meciului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, toată lumea a ţinut un moment de reculegere, în timp ce pe un ecran imens rulau imagini cu fostul fotbalist.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit duminică dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12  au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câstigat şapte trofee.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si