Close sidebar
Close sidebar

Ce a apărut în blocul în care a locuit Elodia Ghinescu, la 11 ani de la dispariția avocatei! Nimănui nu i-a venit să creadă

Misterul Elodiei Ghinescu continuă să stârnească și astăzi controverse, deși au trecut 11 ani de când avocata a dispărut.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate că a fost declarată moartă, sistemul birocratic din România a făcut posibilă apariția unei situații bizare.

Astfel, Elodia este dată în judecată de asociația de proprietari din blocul unde are un apartament, în ciuda faptului că aceasta a fost pronunțată decedată.

Motivul îl reprezintă datoriile mari la plata întreținerii, notează observator.tv.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Elodia Ghinescu, dar și Cristian Cioaca au mai fost chemați la tribunal de vecini, fiind reclamați că nu și-au plătit datoriile la întreținere. în urma verificărilor, magistrații au hotarât ca Elodia și Cioacă să își achite datoriile, care se ridică la aproximativ 9.000 de lei.

Recent, Elodia a fost chemată din nou în fața instanței, pentru că s-au adunat alte datorii la întreținere, de aproximativ 1.000 de lei.

Locuința în cauză este cea în care Elodia a avut cabinetul de avocatură. Vecinii au fost șocați să vadă că numele avocatei încă apare pe lista datornicilor la întreținere și și-au amintit de acest caz sinistru.

Avocata Elodia Ghinescu, disparută în 29 august 2007, a fost declarată oficial moartă, printr-o sentință a Judecătoriei Brasov.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI