Close sidebar
Close sidebar

Ce a aparut in curtea unui oltean din comuna Milcov - Toti satenii se opresc sa faca poze - Tie iti place?

Un artist din zona Olteniei, din localitatea Prooroci, comuna Milcov, a fost atat de incantat de faptul ca Simona Halep a reusit sa ajunga numarul 1 mondial, asa ca a decis sa ii faca o statuie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalin Mihalache este cunoscut in localitate pentru operele sale, el avand in curte diverse statui sau tablouri facute chiar de el. Pe langa Simona Halep, Catalin o mai are in curte pe Alba ca Zapada, pe Smiley sau chiar pe Zeul Marii, Neptun.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"M-am bucurat ca inca mai exista cineva care sa faca o imagine buna tarii, ca exista o romanca numarul 1 mondial. Mi-a creat emotii, m-am uitat cu placere si cu admiratie la televizor. Sa dea Dumnezeu sa tot apara asemenea oameni.

Am realizat statuia in trei zile, imediat cum am auzit ca va deveni numarul unu mondial. Am vrut sa fiu primul care ii face statuie si am reusit", a declarat Mihalache, noteaza cei de la Agerpres. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI