Close sidebar
Close sidebar

Ce a aparut pe Facebook la Cristian Pomohaci, in urma cu putin timp. E de-a dreptul rusinos!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Preotul Cristian Pomohaci a intrat intr-un scandal monstru, din care nu pare sa aiba sanse sa mai scape cu imaginea nepatata.
Preotul-cantaret a ajuns sa fie aspru pus la zid de multi dintre romani, dupa ce s-a aflat ca acesta ar fi negociat partide de amor cu baieti minori.
Publicitatea negativa s-a mutat de la TV si in mediul virtual, acolo unde numele si imaginea lui au fost tinta numeroaselor acuzatii.

 

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 


Desi a preferat sa se tina departe de retelele de socializare in ultima perioada, iata ca pe Facebook au aparut noi pagini create cu numele lui, printre care si "Cristian Pomohaci E Gay", pagina care se bucura de o popularitate tot mai mare si care a fost creata, cel mai probabil, de cei care il vor pe parinte pedepsit.
"Pe 1iulie, la Cluj, are loc marşul pentru tolerantă faţă de comunitatea LGBT.


Partea funny e că, în aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, pe lângă mitingul extremei drepte, biserica organizează la Catedrala Mitropolitană o sesiune de rugăciuni care sa vindece sufletul celor căzuţi în păcatul homosexualităţii.
Sunt sigur că părintele ciocan-Pomohaci se bucură când vede atât sprijin din partea colegilor"
, noteaza autorul paginii intr-una din postarile recente.

 

Wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI