Close sidebar
Close sidebar

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexei Mitachi, barbatul care a ucis-o pe Anastasia Cecati şi mai apoi s-a sinucis!

La scurt timp după ce s-a aflat despre tragedia din Chişinău au apărut noi detalii despre Alexei Mitachi şi Anastasia Cecati. Mai exact, pe contul personal de socializare al medicului stomatolog, mai mulţi cunoscut şi-au exprimat regretul pentru tragedia produsă.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

După ce colegii au declarat pentru presa din Moldova că Alexei era un om bun şi un profesionist desăvârşit, alte persoane au făcut publice mesaje incredibile, scrie wowbiz.ro. "Alexei a fost un medic stomatolog foarte bun, pozitiv, corect, calm, prietenos, amabil. Dumnezeu să te ierte şi să găseşti odihna veşnică", a scris cineva, în timp ce altă persoană l-a criticat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro



”Păcat de credinţa care a lipsit. Sper ca Dumnezeu să te ierte şi să-ţi găsească un loc în lumea celor drepţi. Păcat pentru rătăcirea ta.”, ”A lăsat un copil orfan ce va creşte fără să ştie dragostea părintească”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a medicului stomatolog.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI