Tanara urma sa implineasca 19 ani luna viitoare, insa viata sa a luat o alta intorsatura. Ea a murit in chinuri greu de descris, injunghiata cu 13 lovituri de cutit si abandonata intr-o padure. Trupul sau neinsufletit a fost descoperit din intamplare de un barbat care isi plimba cainele in zona.

Prietenii Petronelei sunt in stare de soc.

Pagina sa de socializare a fost invadata cu mesaje de condoleante si zeci de intrebari, la care nimeni nu poate, deocamdata, sa raspunda. De ce a fost ucisa Petronela?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"E nedrept cum unii oameni pleaca de langa tine cand te astepti cel mai putin..azi

stai cu ei si maine afli ca au plecat acolo sus, unde sper ca le va fi mai bine decat aici, pe Pamant, unde mori nevinovat.
E nedrept faptul ca mor oameni cu suflet bun, saritori, care ar putea face orice pentru ca tie sa isi fie bine..
Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos..! Haide inapoi sa mai stam macar o data la aceeasi masa...", este mesajul sfasietor postata de una dintre prietenei Petronelei.

Presa locala relateaza ca cel care i-ar fi luat viata ar fi un adolescent de 17 ani. Deocamdata nu se stie care era legatura dintre el si Petronela.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si