Close sidebar
Close sidebar

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Petronelei, tanara injunghiata si parasita intr-o padure din Botosani. Marturisiri sfasietoare. Chiar EL a facut asta

O noua crima ingrozeste Romania! Dupa cazul tinerei din Valcea ucisa de fostul iubit intr-o padure, in aceleasi chinuri groaznice a murit si Petronela din Botosani.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara urma sa implineasca 19 ani luna viitoare, insa viata sa a luat o alta intorsatura. Ea a murit in chinuri greu de descris, injunghiata cu 13 lovituri de cutit si abandonata intr-o padure. Trupul sau neinsufletit a fost descoperit din intamplare de un barbat care isi plimba cainele in zona.

Prietenii Petronelei sunt in stare de soc. Pagina sa de socializare a fost invadata cu mesaje de condoleante si zeci de intrebari, la care nimeni nu poate, deocamdata, sa raspunda. De ce a fost ucisa Petronela?

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"E nedrept cum unii oameni pleaca de langa tine cand te astepti cel mai putin..azi stai cu ei si maine afli ca au plecat acolo sus, unde sper ca le va fi mai bine decat aici, pe Pamant, unde mori nevinovat.
E nedrept faptul ca mor oameni cu suflet bun, saritori, care ar putea face orice pentru ca tie sa isi fie bine..


Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos..! Haide inapoi sa mai stam macar o data la aceeasi masa...", este mesajul sfasietor postata de una dintre prietenei Petronelei.

Presa locala relateaza ca cel care i-ar fi luat viata ar fi un adolescent de 17 ani. Deocamdata nu se stie care era legatura dintre el si Petronela.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI