Avea doar 41 de ani, era mama a doi copilasi si singurul copil al compozitorului Marius Teicu. Sotul Patriciei, actorul Adrian Radulescu a postat, zilele trecute, o fotografie cu cerul, brazdat de fulgere, in timpul unei furtuni. Desi el a postat doar fotografia, prietenii au facut imediat legatura cu tragedia din urma cu cateva saptamani. “Inger”, este unul dintre comentariile la fotografie.

Citeste si: Primele imagini cu Marius Teicu dupa moartea fiicei sale! Compozitorul a mers la cimitir, ca sa aranjeze totul pentru inmormantarea Patriciei! "Corpul ei nu a mai putut"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patricia se lupta cu leucemia din 2015, iar anul trecut facuse un transplant medular si trataemnt cu citostatice. O perioada s-a spus ca a reusit sa invinga boala, aceasta a revenit ins aparca mai agresiva si dupa cateva luni petrecute in spital, pe 2 august, Patricia a murit. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si